Velkommen til Trillingeklubberne

Medlemsskab i klubben

I Trillingeklubberne findes der 3 typer medlemskaber. Du kan være medlem af Fritidsklubben (FK), Juniorklubben (JK) eller Aftenklubben (AK)FK
Er du medlem af vores dagklub er du FK'er frem til 1. april i 5. klasse. Som FK'er har du mulighed for at benytte vores lokaler, ting og værksteder samt kæle med vores dyr i dagtimerne. Du kan deltage i vores daglige faste aktiviteter, tage med på ture rettet mod dagklubben og deltage i vores traditionelle arrangementer. Du kan blive FK'er fra 1. april i 3. klasse.

JK
Er du medlem af vores dagklub er du fra 6. klasse JK'er. Som JK’er har du det samme tilbud, som FK'erne, men du får også nogle ekstra tilbud i form af længere åbningstid tirsdag og onsdag samt nogle aktiviteter og udflugter sammen med AK'erne. Når du bliver 15 år kan du ikke længere være medlem af dagklubben.

AK
Er du medlem af vores Aftenklub er du AK'er. Du kan være medlem af aftenklubben fra 1. april i 5. klasse, og indtil du  fylder 19 år. Som AK'er har du mulighed for at benytte vores lokaler og ting i både Blåkilde og ved Parkvej mandag-torsdag aften. Derudover har du mulighed for at deltage på vores aftenhold og -aktiviteter, tage med på udflugter, som du selv kan være med til at planlægge og deltage i vores traditionelle arrangementer for hele klubben fx. bonbonlandturen.


Du kan se de forskellige åbningstider her.